SAFE Shipping

The best we can

Secure Payment

shop more, Feel more freedom

Sale!

eBook Vrijheid ZIJN

39.99 19.99 (incl. VAT)

Voorverkoop – Nu Slechts

 

Available on backorder

Vrijheid ZIJN

aan rijkdom voorbij

‘Vrijheid ZIJN – aan rijkdom voorbij’ is een eBook dat gaat over hoe je kan realiseren om vrijheid te ZIJN. Hoe het mogelijk is om dit te kunnen realiseren ondanks dat je wellicht tot nu toe niet het gevoel had dat je jezelf financieel vrij hebt gevoeld.

Schrijfster Carla Broekhuizen

In dit boek maakt schrijfster Carla Broekhuizen je deelgenoot van haar eigen groeiproces en hoe ze dit gevoel van Vrijheid ZIJN, heeft kunnen realiseren en vasthouden. Ondanks en wellicht dankzij gecompliceerde processen die zij op haar pad tegenkwam stond zij elke keer vanuit vertrouwen op om door te gaan. Door haar proces is zij vanuit haar basis Eenheid en vanuit deze staat van eenheid heeft zij een zeer hoog trillingsgetal kunnen realiseren in dit leven.

In november 2020 hoorde ze opnieuw een mooie uitspraak die mooi omschrijft wat er kan plaatsvinden door even in haar nabijheid te zijn.

‘Heb ik zoveel mooie dure en exclusieve trainingen gedaan. Ben ik even in jouw nabijheid en voel ik zo mijn derde oog open gaan’.

Transformeren met gemak

Ze zegt bij alles waar ze voor staat dat ze niks kan beloven wat je wel of niet zult ervaren. Dit is namelijk voor iedereen verschillend.

Of het nu om de YesPower Transformation Producten gaat, Business Consultancy, 1 op 1 begeleiding, Online training en ook bij dit eBook. Qua ervaring werkt het zo dat je op het juiste moment datgene kan zien en ontvangen waar jij klaar voor bent.

Wat ze wel zegt is dat zij er is zodat je op haar trillingsniveau kan aanhaken op de verschillende wijzen die ze aanbiedt. Dit boek en de YesPower Transformation Products zorgen ervoor dat het voor iedereen toegankelijk is om met gemak te kunnen Transformeren. Of het nu gaat om een Transformation Sticker of dit Ebook, iedereen kan kiezen om met gemak te transformeren.

Wil je ook werken aan verdieping in je leven? Of je nu start of dat je voor je gevoel al aardig op weg bent qua ontwikkeling, laat je inspireren door de tekst en inhoud van dit eBook. Eenieder zal op zijn haar eigen niveau gevoed worden. Waarbij je alleen al als je dit boek bestelt je Transformatieproces verder in gang zet doordat je het signaal afgeeft dat je jezelf verder wilt ontwikkelen.

Verdiepend niveau

Het gevoel van Vrijheid ZIJN kan je alleen ontwikkelen als je jezelf wilt aankijken zoals je bent. Dit gaat voorbij aan dingen die je van anderen kunt leren. Het gaat erom dat je datgene ontdekt dat in jezelf aanwezig is en dat je daarnaar wilt leren luisteren zodat je kunt ZIJN zoals het bedoeld is om te zijn.

Synchroniciteit ontwikkelen in je leven en je werk

Leer meer over hoe verdiepende niveaus van ontwikkeling ook bij jou meer synchroniciteit in jouw leven en werk kunnen bewerkstelligen. Doe jezelf, je systeem en je organisatie een plezier door dit boek te lezen.

Geen dikke poeha… gewoon van mens tot mens… ontwikkelen vanuit wie je bent. Met al je kwaliteiten en al je beperkingen.

Ga mee op reis naar het diepste niveau van de schrijfster en laat haar verhaal elke keer opnieuw binnenkomen en laat jezelf mee-resoneren zoals het bedoeld is. Zodat in jouw systeem datgene in werking wordt gezet waar jij klaar voor bent.

De schrijfster nodigt je graag uit en zegt hierbij:

‘Ik gun je jouw ontwikkeling en groei. Lees mee en laten we samen op reis gaan…’

As soon as possible

17 years of experience

customers

100% secure checkout

-