november 18

Wat is een Businessmedium

0  comments

WAT IS EEN BUSINESSMEDIUM?

Vertrouwenspersoon voor CEO's

Een Businessmedium is een vertrouwenspersoon die je kunt inschakelen als je meer inzicht wilt in je zakelijke vraagstukken.

Wat de meerwaarde is van een businessmedium is dat je snel tot de kern van je zaak komt zonder oeverloos gedoe. Als Business medium zie ik waar de gaten zitten en rijk je die aan. Ik kijk als het ware door de verschillende lagen heen, waardoor onzichtbaarheden zichtbaar worden op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.

Je hoeft in veel gevallen bijna of geen informatie aan te leveren. Er zullen verschillende casussen naast elkaar worden aangeraakt omdat ze energetisch met elkaar verbonden zijn.  Hierdoor ontdek je nieuwe inzichten van verbanden waardoor je jezelf zowel zakelijk als privé verder ontwikkelt.

#Recommendation Hans Kamperman YesPower #businessmedium

Return on investment door Businessmedium

Als businessmedium ben ik zeer geaard zodat ik ook juist jouw zakelijke kant goed met je kan onderzoeken en omzetten in constructieve kaders. Zodat je als klant rendement boekt. Je kaarten worden geschut zonder dat daar een glazen bol en/of kaarten aan te pas hoeven te komen.

Het enige wat je hoeft te doen is dat je 100% commitment met jezelf aangaat en je businesscases kenbaar maken. Dan komt jouw proces en dat van je businesscase vanzelf op gang.

YesPower Transformation Necklace Silver wood

Gewend om te spelen met anderen

Je beschikt over middelen waardoor je gewend bent dat je mensen consulteert die aan je verwachtingen voldoen en indien dit niet meer het geval is, onderneem je actie om met een volgende persoon in zee te gaan. Echter, met hoeveel mensen voel je jezelf volkomen veilig om te delen wat je werkelijk bezighoudt? 

En... dan ben je ook nog eens gewend dat je mensen bewust en ook onbewust kunt manipuleren binnen de gesprekken die je voert. Dit spel ben je zo gewend om te spelen waardoor je het wellicht zelf niet eens meer in de gaten hebt. Terwijl dat bij mij als businessmedium een ander verhaal is omdat ik dwars door jou en de materie heen kijk.

"Niks staat vast   -   Alles is mogelijk."

Persoonlijke ontwikkeling

Naast de kwaliteiten van helder weten en voelen ben ik vanuit onder andere mijn psychotherapeutische achtergrond ook in staat om je te begeleiden op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling vanuit de psychotherapie zodat je inzichten op je persoonlijke en zakelijke vraagstukken met snelheid kunt (door)ontwikkelen. Waardoor je met een enorme snelheid tot de kern van de zaak komt, terwijl je tegelijkertijd aan je bedrijf werkt.

Voordat je vragen stelt toch de juiste antwoorden ontvangen.


YesPower Questions

Geen vragen en toch antwoorden

Je zult niet de eerste en ook niet de laatste zijn die als je mij als businessmedium ontmoet voordat je überhaupt vragen stelt, de meest treffende antwoorden krijgt aangereikt.

Dit is mogelijk omdat ik als businessmedium dingen zichzelf middels allerlei mogelijke wijzen tonen zoals: beelden, woorden, geluiden, geuren, kleuren, verbanden, lichamelijke ervaringen, enzovoorts.

Ofwel ik volg wat er mij word aangereikt. Ik krijg dingen aangereikt die zeer divers en doeltreffend zijn afgestemd op wat je bezighoudt, waardoor indien je hiervoor openstaat zonder dat ik de vraag weet, toch gelijk zaken kan formuleren waardoor je businesscase wordt opgehelderd.

Jij als klant bepaalt welke businesscase je wilt onderzoeken en je levert bijvoorbeeld informatie of materiaal aan zoals foto’s van bijvoorbeeld een investeerder waar je mee wilt werken, medewerkers of je kinderen die je binnen je organisatie op de beste plek binnen je organisatie wilt laten werken. Ook kan je bijvoorbeeld tekeningen, informatie over materialen, organigrammen, nieuwe business opportunities, enzovoorts aanleveren.

Intuïtie en buikgevoel inzetten voor je bedrijf EN Jezelf

Als businessmedium kan ik de grootste bijdrage aan je leven leveren, als je ervoor openstaat om te willen groeien in je bewustzijn. Zodat je jouw intuïtie en buikgevoel verder ontwikkelt em je trillingsgetal toeneemt waardoor je tijdens de begeleidingsperiode zoveel als voor jou mogelijk is, ontdekt wat voor jou de beste manier is waarop je de resultaten haalt waar je de meeste energie van krijgt.

Waarvoor kan je bij een businessmedium terecht?

Bij een businessmedium kan je voor uiteenlopende zaken terecht. Iedere medium of paragnoste heeft haar of zijn eigen kwaliteiten. Bij mij kan je terecht voor alle onderwerpen op zowel het zakelijke als het persoonlijke vlak. Waarbij je zowel zeer breed als zeer gedetailleerde feedback ontvangt.

YesPower Wat is een bijdrage

Nog 30 jaar zo doorgaan?

Wat ga je doen? Blijf je zo doorgaan met ongelukkig zijn en constant de schijn ophouden, zodat je lichaam en geest steeds meer uitgeput raken? Wil je oud worden zoals je nu leeft? Of kies je ervoor dat je nu jezelf centraal zet. Zodat je gaat genieten in je leven? Wat geeft je het gevoel van Vrijheid?

Een aantal sleutelwoorden over mij als mens

  • Genieten
  • What you see is what you get
  • Voeten in de klei
  • Nuchter - niet te moeilijk doen...
  • Voorliefde voor 1 op 1
  • Ik zie je
  • Ik hoor je
  • Ik BEN er onvoorwaardelijk voor je
  • Èn ik prik dwars door je maskers heen

Vind jij jezelf waardevol genoeg om in jezelf te investeren?

Alleen als je het commitment met jezelf aan durft te gaan, kan ik iets voor je betekenen. Als je denkt dat je het niet waard bent om in jezelf te investeren, doe je jezelf tekort. Als je bang bent om het naar je zin te gaan krijgen en meer vanzelfsprekend te gaan leven, dan is dit interessant om te onderzoeken wat maakt dat dit zo voor je is.

Alles is mogelijk! Het enige wat je hoeft te doen is kijken wat er voor nodig is om je magische oneindige mogelijkheden op alle vlakken in te zetten. Om over je angst heen te stappen en op alle vlakken de grootste versie van jezelf te leven.

Wat heb je nodig?

Ik ben er voor jou als Businessmedium om tot je kern van jezelf en van je zaak te komen. Wat je nodig hebt is voor iedereen verschillend. Tijdens je ontdekkingstocht komt vanzelf datgene op het juiste moment naar voren dat gezien dient te worden. Op het juiste moment pakken we dit op en doen datgene wat de grootste bijdrage is voor jou. 

Exclusieve plaatsen

Ben je benieuwd hoe ik jou als Business Medium kan bijstaan? Ieder proces is zeer persoonlijk. Hoe jouw proces verloopt zal de tijd leren. Het enige dat je voorafgaand hoeft te ervaren is dat je er vertrouwen in hebt dat samenwerken met mij je een constructieve meerwaarde zult opleveren. Zodat je vanuit open space de ruimte betreedt om jezelf te ontwikkelen.

Ontdek of  je vanuit open ruimte en mogelijkheden met mij aan het werk wilt Zijn zodat de grootst mogelijke bijdrage aan jouw Zijn kan ontstaan.

 Voor persoonlijke begeleiding zijn slechts enkele exclusieve plaatsen maandelijks beschikbaar. Voor meer informatie bel naar +31851300067 .

 "Er zijn ALTIJD mogelijkheden. Het enige dat je hoeft te doen is je mogelijkheden te benutten." - CB

Ik hoor graag van je!

Liefdevolle groet,
Carla Broekhuizen


Tags

bewustzijn, business development, business medium, magie van ja, vragen en antwoorden