We’d love to talk about what matters to you.

Life can be complicated when you have a high position and significant responsibilities, while you don't feel understood. Know there is someone who has the qualities to walk with you in your business and personal development.

0 of 350
__CONFIG_group_edit__{"jusio4db":{"name":"Paragraph","singular":"-- Text %s"},"jusioam6":{"name":"Author Name","singular":"-- Text %s"},"jusioi2d":{"name":"Quotation Marks","singular":"-- Image %s"},"jusiorh9":{"name":"Quote Box","singular":"-- Content Box %s"},"jusiowee":{"name":"Quote Block","singular":"-- Content Box %s"}}__CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors__{"colors":{"95495":"Accent Color"},"gradients":{}}__CONFIG_local_colors__

“Enjoy is an Art of living.

Fine Arts, you can learn at this point, to enjoy forever.”

Carla Broekhuizen

REFERENTIES

“Alleen door mijn lessen te leren, kon ik dingen veranderen”

YES   Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende Strategie Sessie

YesPower-logo-retina

what's in it for me?

Celebrate your life comes from inside out and hits you in the core of your human being.

Wat ben jij goed zeg! Alles klopt precies wat je zegt. Dat geeft mij heel veel vertrouwen over wat je mij aangeeft hoe het zal gaan in de toekomst.

Zakenman, februari 2018

Wat je tegen mij hebt gezegd toen je de foto van mijn zoon in je handen had, dat klopte zo precies. Dat gaf mij het volledige vertrouwen in jou. Zodat je met mijn zoon aan het werk kon.

Moeder jongere, januari 2018

Bedankt voor alle mooie en wijze woorden!

Het was heel fijn om met jou te spiegelen. Je hebt mij enorm geholpen waardoor ik mooie stappen heb kunnen maken op mijn levenspad. Je was zeer respectvol en je kwam bijzonder goed tot de kern.

Zakenvrouw, januari 2018

Ik ben nu 25 jaar en ik was op zoek naar mezelf. Ik ben eraan gewend om als ik een verzoek deed, dat bijna alles mogelijk was. Het gevolg was dat ik mezelf kwijtraakte. De drank, snelle bolides, mooie vrouwen en andere uitdagingen vond ik te uitdagend. YesPower heeft mij afwisselend met een zachte en een iets stevigere hand begeleidt, naar mijn eigen kracht. Ik heb geleerd dat ik alleen gelukkig word als ik verantwoordelijkheid neem voor mijn eigen daden. Hierdoor ben ik nu zover dat ik ernaar uitzie om mijn verantwoordelijkheden binnen ons familiebedrijf op mij te gaan nemen.

Met YesPower kan je brainstormen op alle niveaus. Of het nu om privé of om zakelijk gaat. Je kan het zo gek niet noemen of je krijgt gedetailleerde feedback die hout snijdt.

Ondanks dat vele adviseurs een tegenovergesteld advies gaven, vaart Carla haar eigen vaste koers. Zij durft vast te houden aan haar zienswijze, die blijkt te kloppen. Dat vind ik mooi en dat apprecieer ik.

Naar aanleiding van een vraag over een foto of het constructief was om wel of niet met een partner samen te werken, kreeg ik passend repliek. Mooi uitgelegd en klopt.

Op mijn vraag of het raadzaam was of ik in een bepaald internationaal project zou investeren kreeg ik bijzonder gedetailleerde input zowel op het gebied van investment, materialen en creativiteit aangeleverd dat mij veel voordeel heeft opgeleverd.

Ik kreeg over mijn privéleven niet altijd te horen wat ik wilde horen. Toch ben ik blij dat ze zo eerlijk en oprecht haar feedback gaf. Hierdoor ben ik dichter bij mezelf gekomen. Dit levert mij zowel op het gebied van privé en werk veel voordeel op.

Je bent zo zuiver, vrij en het voelt zo veilig om met jou te praten, dat ik eindelijk over mijn seksueel misbruik heb gesproken. Je prikte er gewoon doorheen door mijn grote verhalen. Ondanks dat het soms pittig was, geeft het mij ruimte en groei omdat ik het eindelijk heb kunnen delen.

Ik heb drie kinderen die ik graag in mijn bedrijf wil laten werken. Met behulp van YesPower hebben zij een totaal andere en passender invulling in mijn bedrijf verkregen dan gedacht.

In verband met de privacy van onze klanten zijn onze vermelde referenties anoniem en geven wij overige referenties op aanvraag.

Maak een afspraak

Plan een vrijblijvende Strategie Sessie

We’d love to talk about what matters to you.

Life can be complicated when you have a high position and significant responsibilities, while you don't feel understood. Know there is someone who has the qualities to walk with you in your business and personal development.

0 of 350
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"cf6ff":{"name":"Main Color","parent":-1},"73c8d":{"name":"Dark Accent","parent":"cf6ff"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"cf6ff":{"val":"var(--tcb-skin-color-2)","hsl":{"h":0,"s":0.01,"l":0.01}},"73c8d":{"val":"rgb(222, 222, 222)","hsl_parent_dependency":{"h":1,"l":0.87,"s":-0.05}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Submit message
>