SI Simbolo“Meer dan alleen mooi.”


Informatie SI Simbolo

Van idee naar realisatie

Het idee van het halssierraad is ontstaan bij Carla Broekhuizen in het voorjaar van 2020 op Landgoed Zuylenstein in Leersum. De naam ontstond door ja te vertalen in het Italiaans in de zomer van 2021.

De sieraden worden op ambachtelijke wijze en op zeer hoog kwaliteitsniveau gemaakt. De hangers zijn onderverdeeld in een Silver en Gold Line. Het op maat realiseren van de hanger vindt plaats op basis van de persoonlijke wensen.

Het ontstaan

Oorspronkelijk is het idee van de hanger afgeleid van het logo van YesPower, een transformatie organisatie van Carla. Zo transformeerde het idee van Carla naar een driedimensionaal juweel gevuld met levensenergie terwijl ook de YesPower Transformatie Productlijn ontstond en werd vormgegeven.

SI Simbolo Necklace 18 carat Yellow Gold 32 Diamonds Luxury Transformation Jewellery

IK KON HEM NIET MEER LOSLATEN

In het leven is het heel simpel. Of je gelooft dat er meer is tussen hemel en aarde of niet. Ik heb ondertussen ervaring dat er meer is.

Si Simbolo is hier een mooi voorbeeld van. Je kiest er één uit op gevoel en neemt hem in je hand. Wat er dan gebeurt moet je zelf ervaren. I

Ik kon hem niet meer loslaten en werd emotioneel geraakt. Een bijzonder gevoel en mooi om mee te maken.

Roland hogenelst - la cubanita

Hangers onderdeel transformatie productlijn

De hangers maken onderdeel uit van een transformatie productlijn. Als onderdeel van deze lijn werd in samenwerking met de hoofdgoudsmid processen met andere goud-, zilver- en edelsmeden doorlopen om de sieraden in brons, zilver, 18 karaat goud en diamanten (plus combinaties) op high end niveau en het best mogelijke top of the bill kwaliteitsniveau te krijgen.

SI Simbolo Necklace 18 carat White Gold Luxury Transformation Jewellery

Activeert je hart energie

De hanger verbindt de levenskracht van de aarde en de levensenergie van het universum. Beiden komen samen in de hanger én activeren de hartenergie van de drager.

Jaap Rodenburg – Internationale zakenman

Schoonheid en kracht

SI Simbolo verbeeldt door de vorm, schoonheid en de naam, prachtig en krachtig het “Stromen van levensenergie”.

Wil je meer ontdekken?


Check de artikelen hieronder